Home » Digitenne » Digitenne: Concertzender weg

Digitenne: Concertzender weg

Categorieën

Archieven

Advertenties

De Concertzender is niet meer op Digitenne. Ik wilde er weer es naar luisteren, maar net bij die zender krijg je “service niet beschikbaar”. Zo lijkt het wel of de concertzender, sinds die door at5 is overgenomen, steeds verder weg zakt. In grote delen van het land nu alleen nog via internet te beluisteren. En meer mensen dan je denkt hebben dat nog niet. Vooral de wat oudere doelgroep waar de programmering van de concertzender voor geschikt is hebben dat nog niet.

De zender is nu alleen nog te krijgen voor een deel van de aansluitingen bij UPC en een enkel klein kabelnet. En verder via internet. Via dvb-t dus (i.i.g. op dit moment) niet te ontvangen. Voor zeer veel mensen zal internet dus nog de enige mogelijkheid zijn om deze zender te kunnen ontvangen.

Wat ik wel weet is dat de zender al een tijdje (een jaartje) niet meer onder de publieke omroep valt. De vpro had deze in de etalage gezet en is overgenomen door de zender at5. Ik kan me dus voorstellen dat de Concertzender is / wordt verplaatst naar het betaalpakket Digitenne. Daar moet door de zender echter voor betaald. Is dat niet gebeurd dan kan ik me voorstellen dat Digitenne de zender niet meer doorgeeft.

Update: om bovenstaande reden is de concertzender inderdaad uit het, publieke, pakket gehaald.

Overigens, staan in je Digitenne tuner niet de juiste zendernamen vermeld? Wis dan het huidige zenderpakket en scan opnieuw, dan zullen de namen weer juist zijn. Ook kun je meestal handmatig, via het menu, de zendernaam aanpassen. Het gaat niet automatisch!

Advertenties

1 reactie

  1. Edjekroketje schreef:

    Concertzender is inderdaad verwijderd omdat het een commerciële zender is geworden en niet meer bij de PO zit en dus ook niet in de PO mix thuis hoort.
    http://dvbt4all.nl/digitenne/concertzender-verwijderd/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: