Home » Digitenne » Online levert tv via Digitenne en Canaldigital

Online levert tv via Digitenne en Canaldigital

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Ik was al een tijdje op zoek naar uitgebreidere tv mogelijkheden. Interactieve tv leek me wel wat. Net advertentie van Online gezien dus daar maar eens gekeken. Blijkt dat ze tv leveren via Digitenne, en dat heb ik al, en via Canaldigital. Maar ik kan geen schotel plaatsen, zit met mijn appartement niet “in de goede richting”. En bovendien is dat beide niet interactief met bv uitzending gemist en video on demand (videotheek). Vreselijke advertentie trouwens van Online. Over het paard getilde idioot die ook nog eens zijn kind een, leuk bedoelde, tik tegen het hoofd geeft.

Andersom heeft overigens Canaldigital ook een triple play abonnement i.s.m. Online. Triple play is telefoon-internet-tv/radio.

Tele 2 viel al uit in mijn keuze, te weinig HD zenders. Alleen Ned. 1, 2 en 3. Wel interactieve tv via internet.

Afgelopen maandag mijn, al lopende, internetabonnement bij KPN uitgebreid met interactieve tv. En daar krijg je nog een gratis digitenne bij, tot 3 ontvangers. En alle 10 Nederlandse zenders in HD. En de twee Belgen. Verder Discovery showcase, Animal Planet, Nat. geogr. Wild en v.a. juni BBC HD. Ook de SD kanalen BBC one, two, three en four zullen dan worden doorgegeven.

Terug naar de kabel was financieel geen optie. Zit in Ziggo gebied. Heraansluiten: € 60 en dan nog een HD ontvanger (kopen dus). Ook nog eens € 249 minimaal met recorder. Interactief zelfs € 459,– !! Ook het smartcardpakket kost geld. Ook weer op 1 cent
na € 30,–.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: