Home » Algemeen » In horeca v.a. 11 maart licentie verplicht voor Eredivisie Live!

In horeca v.a. 11 maart licentie verplicht voor Eredivisie Live!

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Wilt u van af 11 maart (nog) legaal live voetbal aanbieden aan uw gasten dan moet u voor die datum een nieuw, zakelijk, contract afsluiten met Eredivisie Live. Alle informatie kunt u vinden op deze site:
www.eredivisielivezakelijk.nl. En voor de overige (publieke en commerciële) zenders dient u zich aan te melden bij Videma, zie eind bericht.

Ik kan het zelf niet beter verwoorden dan zoals het op de site vermeld staat.

Op de uitzendingen van Eredivisie Live rusten echter auteursrechten. Het is daarom wettelijk niet toegestaan om zonder toestemming uitzendingen van Eredivisie Live te vertonen in openbare gelegenheden. Naast een abonnement op Eredivisie Live heeft u daar vanaf 11 maart 2011 een licentie van Eredivisie Live Zakelijk voor nodig. Hiermee verschaft u zich het recht om Eredivisie Live te vertonen in uw café. Vanaf 11 maart 2011 is de licentie verplicht en vinden hier door heel Nederland intensieve controles op plaats. We maken u erop attent dat Eredivisie Live geen onderdeel uitmaakt van de Videma-vergunning.

Zoals u uit de tekst kunt opmaken mag u geen Eredivisie Live vertonen in uw zaak of sportkantine zónder de licentie. Met alleen de standaardabonnementen zónder licentie mag Eredivisie Live alleen in huiselijke kring vertoond worden. Dat zijn de abonnementen van 12,50 voor Digitenne/2 kanalen en kabel varierend van 12,50 tot 16,95 Euro met 4 kanalen en soms ook het HD kanaal. Voor horeca en sportkantine is dus naast het abonnement op Eredivisie Live ook een licentie nodig voor publieke vertoning. De kosten van de licentie zijn afhankelijk van de oppervlakte. Uitzondering zijn sportkantines, voor hen geldt het tarief van x8059,95 p/m (daarbij dus niet inbegrepen abonnement Eredivisie Live en tv-aanbieder).

Aan de licentie zijn ook voordelen verbonden. U krijgt o.a. promotie materiaal. Meld u zich tijdig aan, dus vóór 11 maart, dan krijgt u het promotiemateriaal, waar b.v. de naam van uw zaak op kan staan, helemaal gratis. Voor meer informatie daarover klikt u hier.

Vertoond u ook andere zenders in uw zaak dan dient u daarvoor aangemeld te zijn via Videma. En voor Eredivisie Live dus (ook) via de site van Eredivisie zakelijk.

Los daarvan is natuurlijk ook een abonnement op een tv-aanbieder nodig.

Advertenties

3 reacties

 1. jos schreef:

  Dit is weer uitzuigerij van de bovenste plank.
  alsof horeca ondernemers het al niet moeilijk genoeg hebben, nu mogen ze ook al het beleg van hun brood afgeven aan eredivisie live. nieuw horeca concepr MY ASS, het uitzuig concept is al zo oud als de weg naar keulen.

 2. p Pieters schreef:

  Schandalige actie: Buma – Stemra – Buma livemuziek – Videma – Reprorecht – Eredivisie Live …….. Waar stopt dit kaalplukken. Hardwerkende horecaondernemers wordt maar even 1200 euro per jaar uit de zak getrommeld en krijgen (gratis) een pakket van 295 euro in de maag gesplitst. Hierin hebben ze géén keuze. Naar mijn mening is dit koppelverkoop. 1200 euro per jaar is meer dan alle andere bij elkaar vergaren. Wanneer komt RTL of SBS met voetbaltax ? en Marco of Fransje gaan die voortaan ook eigen licentie aan de man brengen. Het moet allemaal simpeler maar daar komt niets van terecht. Maar natuurlijk allemaal wel over de rug van de Horecaondernemer, alsof wij de laatste jaren al niet genoeg klappen hebben gekregen (rookbeleid – crisis) Moeten we voortaan maar in een donkere achterkamer een sigaretje roken en illegaal naar voetbal kijken? Lang leve de illegaliteit wordt het dan !!!!! Dan moeten er nog meer controles komen en dat zullen wij dan ook allemaal moeten gaan betalen.

 3. M.Ieger schreef:

  Ja hooorrrrr Eredivisie live heeft miljoenen tekort en wie draait er weer voor op???? De horeca!!!Horeca heeft het nog niet moeilijk genoeg pffffffffffff.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: