Home » Uncategorized » Veel gevraagd: wat wijzigt er nou bij Digitenne per 1 juni?

Veel gevraagd: wat wijzigt er nou bij Digitenne per 1 juni?

Categorieën

Archieven

Advertenties

Omdat hier toch nog wel vragen over bestaan, het volgende.

In het bestaande aanbod verdwijnen BBC Entertainment en Private Spice. De laatste wordt vervangen door Meiden van Holland Hard. Nickelodeon verdwijnt ook in de bestaande bouquetten, maar wordt verplaatst naar het nieuwe bouquet 4. Binnen het bestaande aanbod, bouquet 1 t/m 3, wordt de vrijkomende ruimte van BBC Entertainment en Nickelodeon gebruikt voor BBC 1 en 2.

Nieuw aanbod, middels een toegevoegd bouquet nr. 4, wordt
Hier komt Nickelodeon in terug. Verder komen hier (voorlopig) 13th Street en Slam!TV. Ook de radiozenders 1 t/m 4 van de BBC komen in dit 4e bouquet.
Het 4e bouquet is tot medio augustus nog niet landelijk dekkend. Na 1 januari wordt het aanbod daarvoor (eventueel) herzien. Tot 8-2011 is het niet beschikbaar in de regio Deventer en Den Burg, Roosendaal, Enkhuizen, en Hoorn. Na 1 januari wordt het definitieve zenderpakket (tv en radio) voor het 4e bouquet van Digitenne.

Enne, Digitenne bestaat uit het Publieke omroep bouquet, bouquet 1, zonder abonnement te ontvangen. En verder nog de bouquetten 2 t/m 51 van KPN Digitenne.

Subnoot 1: tot 1 juni heeft KPN nog 3 bouquetten, ofwel frequentiekavels. Daarna worden het er 4. Dit i.v.m. de stopzetting van MobielTV, via de dvb-h techniek, dat nu nog via die kavel aangeboden wordt. Dat stopt per 31 mei.

Dus…. voor de ontvangst van BBC 1 en 2 hoeft u niks te doen. Deze komen er vanzelf in per 1 juni. KPN past de volgorde enigszins aan zodat BBC 1 en 2 elkaar opvolgen. Om echter het nieuwe 4e bouquet ook te kunnen ontvangen de STB opnieuw voor zenders laten scannen.

Zie ook het bericht: Per 1 juni BBC 1 en 2 in basispakket ITV (KPN) en Digitenne (KPN)


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: