Home » Algemeen » Cabaretier Stephen Westmaas verongelukt

Cabaretier Stephen Westmaas verongelukt

Categorieën

Archieven

Advertenties

Bij een auto-ongeval in Suriname is de cabaretier/komiek Stephen Westmaas (Wesje) overleden. Hij werd 39 jaar. Ook zijn neef, hiphopdanser Marlon ‘Turbo’ Stuart kwam om, hij bestuurde de auto. Drie andere passagiers raakten gewond. Hieronder de vrouw en 2-jarige zoon van de cabaretier. Zij liggen in het ziekenhuis. De oorzaak van het ongeval is een klapband.

Westmaas zou binnenkort voor een tournee naar Nederland komen, er stonden in 17 theaters optredens gepland. O.a. in de Rijswijkse Schouwburg. Op hun pagina wensen zij de nabestaande veel sterkte toe.

Meer over Stephen Westmaas.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: