Home » Nieuws » Herhaald timer-opnemen nu mogelijk bij KPN-ITV

Herhaald timer-opnemen nu mogelijk bij KPN-ITV

Categorieën

Archieven

Advertenties

LET OP: BERICHT IS UIT 2011 !! Onderdelen van de tekst kunnen achterhaald zijn.

  • Het is nu mogelijk om een herhalende opname in te stellen op de Motorola 1963 voor ITV van KPN. Dagelijks bijv. Goede tijden, slechte tijden is nu dus makkelijk in te stellen. Dit gaat overigens niet bij instellen via de “gids”. Alleen bij instellen via de keuze “tijdopname” kan gekozen worden voor herhalende opnamen.
  • Ook HD opnemen is nu mogelijk. Ook via de timer. Zij het dat je dan niet naar een andere zender dan de op te nemen HD-zender kunt kijken. Wel handig als je niet thuis bent en het toch in HD wilt hebben.
    Neem je SD op dan kun je wel naar een andere zender kijken, in SD.

Derhalve heb ik een eerder bericht (zondag 6 maart) over de Motorola 1963 wat aangepast.

Overigens komt KPN per 3 juli met een nieuwe ontvanger waarmee zonder harddisk opgenomen kan worden. De streams worden dan via internet geleverd. Deze ontvanger vervangt de ontvangers met en zonder harddisk. Voor x805,– per maand meer heb je dan de opnamemogelijkheid. In SD 200 uur en HD 100 uur. Uitzendingen kunnen dan tot een jaar na “opname” nog bekeken worden. Er kunnen dan 6 programma’s tegelijk (!) opgenomen worden. Het “opnemen pakket” geldt voor beide ontvangers, maar HD opnemen kan via 1 (van de 2).Ook live pauzeren is mogelijk.
KPN gaat deze ontvanger per abonnee 2 x aanbieden, dus ook voor een 2e tv. Tot nu levert (leverde?) KPN voor de 2e en evt. 3e en 4e tv gratis Digitenne bij ITV. Ik neem aan dat dat i.i.g. voor een 3e en 4e tv zo blijft. In veel huishoudens staan 3 tv’s: woonkamer, ouderslaapkamer en in minstens 1 van de kinderkamers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: