Home » Algemeen » RTL4 plant weer knudde, ze leren het NIET

RTL4 plant weer knudde, ze leren het NIET

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

Het is weer knudde met de planning van rtl 4. Wat is dat waardeloos zeg. Ergeren we, mijn moeder, tante en ik, er ons al groen en geel aan dat The Voice steeds later begint… gisteravond was het helemaal bal. Begon The Voice eerst ‘maar’ 5 minuten te laat, dat is nu al 10 minuten. Daarvoor GTST wat wij helemaal vreselijk vinden…..

Gisteravond was het met de planning bij rtl 4 echt helemaal kl…. knudde. De opname van Michail Bubble kerstconcert is hier dan ook volledig mislukt! Omdat het al zo laat zou komen, 23.45, hadden we het geprogrammeerd. Nu dus, dank zij de ‘fantastische’ planners van rtl 4, hebben we het helemaal gemist. Dank, dank, dank, NOT, NOT, NOT!!!

Nee, geef mij maar sbs 6. Betere planning en meer leuke programma’s. Ik kan de hele discussie van het ‘opkrikken’ van sbs dan ook niet volgen. Maar het zal wel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: