Home » IPTV KPN » Opnamebeveiliging op programma gemist bij kpn

Opnamebeveiliging op programma gemist bij kpn

Categorieën

KPN heeft sinds deze week een kopieerbeveiliging gezet op Programma gemist. Daardoor is het niet meer mogelijk om op die manier programma’s met je dvd/hd- of vhs-recorder op te nemen. En dat is natuurlijk jammer als je een serie aan het opnemen bent en een aflevering hebt gemist.
Gemist bevat de publieke omroep tot 3 dagen terug. Het je ook het pluspakket, dan is gemist 10 dagen, heb je ook gemist van rtl4 5 7 8 en sbs6 veronica en net5. Ook 13th street, Syfy en OUTTV.
Advertenties

1 reactie

  1. […] is opnemen met de dvd-recorder van Programma gemist (en de Videotheek!) niet meer mogelijk, zie bericht op deze website van januari 2012. Mogelijk heeft dit met rechten te maken. M.b.t. de Videotheek te […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: