Home » Digitenne » Geen Ketnet via Digitenne

Geen Ketnet via Digitenne

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

Naar nu bekend is gemaakt door kpn zal het nieuwe ontkoppelde derde Vlaamse kindernet Ketnet niet doorgegeven gaan worden via het kpn platform Digitenne. KPN kiest daar niet voor, want vindt dat er voldoende aanbod voor kinderen is via Digitenne met Nickelodeon, Kindernet, Disney XD en Cartoon Network. Ketnet zal nog tot en met 13 mei via het tweede Vlaamse net te zien zijn, v.a. 14 mei niet meer via Digitenne.

Inwoners die tegen de grens van België wonen kunnen Ketnet wel krijgen via een Belgische zendmast. Die zender wordt FTA doorgegeven.

Of en wanneer kpn de zender Ketnet/op 12 via het interactieve platform gaat doorgeven is nog steeds niet bekend.

Ketnet/op 12 zal wel doorgegeven worden via Ziggo, UPC en Canaldigitaal. In alle gevallen uitsluitend via digitale doorgifte. Op 12 is de ‘naam’ waar de zender na 20.00 uur ’s avonds onder gaat opereren. Enkele avonden per week zullen er dan programma’s zijn voor oudere kinderen en buitenlanders in België.

In België is er ook de wettelijke verplichting voor kabelbedrijven om de zender via het analoge pakket door te geven indien aanwezig. Kabelbedrijf Telenet voegt de zender derhalve ook aan het analoge pakket toe.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: