Home » Herbouw Hoogersmilde » Ook vandaag actie bij de toren van Hoogersmilde

Ook vandaag actie bij de toren van Hoogersmilde

Categorieën

Archieven

Advertenties

Heb net 10 minuten de computer aan. Kijk op de livestream en zie, ondanks dat het zondag is, de helikopter vliegen. Via Smookey kom ik er achter dat sinds ca. 9.00 uur al 4 mastdelen zijn geplaatst en ze nu bezig zijn met de 2e set tuikabels. Men gaat dus ook op zondag lekker door. Het is er ook lekker weer voor en onlangs verloren ze nogal wat tijd door mist ter plaatse.

Inmiddels staat de helikopter weer uitgeschakeld op de grond. De mannen in de toren zijn nog wel even bezig om, met o.a. hydraulisch gereedschap, alle bouten en moeren aan te draaien. Benieuwd of ze vandaag ook nog de 2e set tuikabels op spanning gaan brengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: