Home » Muziek » Robin Gibb (Bee Gees) overleden

Robin Gibb (Bee Gees) overleden

Categorieën

Archieven

Advertenties

Zanger Robin Gibb (geb. 22-12-1949) is in een ziekenhuis in Londen overleden aan de gevolgen van darm- en leverkanker, meld Totaal TV. Hij leed al enige jaren aan de ziekte. Hij was in het bijzijn van zijn familie. Van de broers is alleen Barry nog in leven. Hij is tegenwoordig alleen muziekproducent. Robin Gibb is 62 jaar geworden.

Enkele jaren geleden overleed Robins tweelingbroer Maurice. Dat was op 12 januari 2003, tijdens een operatie aan zijn darmen. Beide broers hadden al hun hele leven darmproblemen.
Samen met de tweeling vormde oudste broer Barry Gibb (geb. 1-9-1946) de succesvolle groep de Bee Gees.

Ze hadden nog een jonger broertje, Andy Gibb. Hij is geboren op 5 maart 1958 en overleed op 10 maart 1988 aan een verwaarloosde hartziekte.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: