Home » Digitenne » Zeer slechte Digitenne-ontvangst?

Zeer slechte Digitenne-ontvangst?

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Heb je, regelmatig, zeer slechte digitenne-ontvangst, dan kan het wel eens liggen aan het gebruikte kastje. Met name type TF6000COK geeft, meestal na 1½ tot 2 jaar, problemen. Dit komt omdat er 1 slechte elco in zit die stuk gaat. Is het apparaat je eigendom dan kun je de elco (laten…) vervangen. Klik hier voor uitleg.

Heb je het in huur, bel dan met de Digitennehelpdesk. Je krijgt dan een nieuwe ontvanger toegestuurd. Het gratis nummer is 24/7 bereikbaar (en tevens het algemene nummer voor particulieren): 0800-0402.

Zit je in een gebied waar de zenderdichtheid minder is (zie kaartje), dan kan een buitenantenne een behoorlijk verschil maken. (eigen ervaring)

DEFECTE ANTENNE

Natuurlijk kan ook de antenne defect zijn. Check of het lampje brandt als de ontvanger aan staat. Indien dit niet het geval is kun je de antenne omruilen via de helpdesk.

GRONINGEN

Zit je in de provincie Groningen en krijg je bij scannen de Publieke Omroep niet? Dan heb je de zwarte Rebox ontvanger. Sinds de nieuwe frequentie-indeling i.v.m. het 4G netwerk klopt de voorgeprogrammeerde info onder “Groningen” niet meer in de box. Als je kiest voor de provincie Limburg dan worden de zenders van de Publieke Omroep wel gevonden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

Sportevenementen zomer 2018

Formule 1 tot en met 23 november

%d bloggers liken dit: