Home » Televisie » Heerlijk programma: de beste liedjes van…

Heerlijk programma: de beste liedjes van…

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Voor muziekliefhebbers is er (eindelijk weer eens) een heel nieuw programma op de late zaterdagavond. Ik heb het dan over het programma van Jeroen v.d. Boom met de titel ‘De beste liedjes van…’. Echt een aanrader. Eindelijk niet weer een muziekprogramma in de vorm van een talentenjacht. Best goed hoor,  maar ooit ‘uitgevonden’ om geen dure artiesten te (hoeven) huren volgens mij.

In de eerste uitzending liet Waylon horen dat hij écht wel een heel goede zanger is. Zijn vertolking van Hazes’ liedje Wat is dan liefde (duet met Jeroen) was echt fantastisch. Verbluffend was ook het Rod Stewart nummer Sailing. Dat maakte op mij een verpletterende indruk. Zijn grote idool is Waylon Jennings, waar Waylon die eigenlijk Willem heet, zijn artiestennaam aan te danken heeft. Iedereen kent het nummer Good ol’ boys van Waylon Jennings omdat dit de titelsong was van de televisieserie The Dukes of Hazzard.

In het tweede deel, na de reclame die je helaas uit de sfeer haalt, gaf Waylon een heerlijke versie van Return to sender van Elvis Presley.
Een verrassende keuze van Waylon was … Herman van Veen als gast. Met het liedje Kusje. Het duet van dit lied, Waylon en Herman dus, was érg mooi.
Tot slot vertolkte Waylon zijn liedje Wicked way uit 2009. Dit was door het studiopubliek voor de uitzending verkozen tot het beste liedje van Waylon.

Uiteraard is het programma, volgens goede traditie bij SBS, ook lekker in HD kwaliteit te bekijken. Het programma krijgt van mij in zijn totaliteit een 8.

Wel jammer dat het nogal te laat begon en veel langer duurde dan de 30 minuten die in de gids (epg) vermeld stond. Menig opname van het programma zal dan ook mislukt zijn.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: