Home » Algemeen » Flinke prijsverhoging Digitenne

Flinke prijsverhoging Digitenne

Categorieën

Archieven

Advertenties

De abonnementsprijzen van KPN gaan van af 1 juli omhoog. Volgens het bedrijf stijgt de abonnementsprijs van de meeste producten met de inflatie van 2012, dat is 2,5 %.

Een uitzondering hierop vormt Digitenne. De maandprijs hiervan gaat van nu € 9,66 per maand naar € 12,50 per maand. Dit geldt voor abonnees met een apart abonnement op Digitenne. Kijkers die via koperdraad (adsl/vdsl) naar interactieve tv kijken en daarnaast Digitenne hebben gaan daarop niet in prijs omhoog. Bij die mensen gaat de huurprijs van de (digitenne)decoder van € 4,08 naar € 4,00 per maand.

Compensatie.

Klanten krijgen wel enige compensatie. Prijzen van extra diensten, zoals extra zenderpakketten bij interactieve tv, worden in prijs verlaagd.

De nieuwe prijzen gaan in op 1 juli. Behalve voor traditionele vaste telefonie. Daar gaat de prijsverhoging in op 1 augustus.

Zie ook het persbericht van kpn.

U kunt (ook) via andere bedrijven een (goedkoper!) abonnement nemen voor Digitenne. Zoals EDP-net. Deze bieden het aan voor € 7,07 per maand, al dien je dan wel steeds een jaarabonnement te nemen! U betaalt steeds voor een jaar vooruit.(update 25-6: De prijs bij edp wordt per 13 november € 9,95 p/m.)

Een ander bedrijf dat Digitenne tegen een scherper tarief aanbiedt is Scarlet. Daar betaalt u € 11,11 per maand. Maar dat is dan i.t.t. edp wél een maandabonnement.

Advertenties

5 reacties

 1. Martje schreef:

  Daag KPN. Ik ben niet de melkkoe voor jullie.

 2. Patrick schreef:

  IK begrijp werkelijk niet hoe KPN een prijsverhoging van 30% aan zijn klanten kan verkopen. Niet aan mij in ieder geval, wij als klanten moeten dit niet toestaan, er is maar 1 manier om te laten zien dat je hier niet van gediend bent. OPZEGGEN is het antwoord op deze criminele prijsverhoging van KPN. En niet morgen maar vandaag, je kunt dit kosteloos doen tot 1 juli via telefoonnummer 0800-0200852. Als je dan toch KPN gaat bellen kijk dan meteen of je gewone telefonie niet kan omzetten naar een andere aanbieder, of wat dacht je van mobiele telefonie, keuze genoeg. Als ondernemer let ik op de kosten, ook als het privé aan gaat zoals hier het geval is. Op zakelijk vlak maken wij ook gebruik van diverse diensten van KPN die gaan we zeer binnenkort opzeggen. Waarom? Gewoon als reactie op deze onverkoopbare prijsverhoging. Dat pik je tocht niet!

 3. DarQ schreef:

  Ik zeg m’n abo direct op.

 4. saco schreef:

  Va 9,66 naar 12,50, dat is toch niet normaal 30 % de prijs verhogen, tijd om digitenne op te gaan zeggen

 5. Kees schreef:

  KPN doet het gewoon.
  Blijkbaar tijd om Digitenne op te zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: