Home » Nieuws » Discovery ID wordt Nederlandstalig

Discovery ID wordt Nederlandstalig

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Discovery Networks, het moederbedrijf van Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Sience en Discovery World, gaat Investigation Discovery (I.D.) als derde zender in Nederland provileren. Daartoe zijn vanaf 18 juni alle bumpers en spotjes in het Nederlands.

De zender zendt in documentairevorm echte misdaden uit. Deze zijn gereconstrueerd en nagespeeld. I.D. is inmiddels in 50 % van de huishoudens te ontvangen. De zender zit in het basispakket van o.a. Digitenne (29) en Interactieve TV (21) van KPN. Bij Ziggo is de zender te krijgen in het (duurdere) TV Extra abonnement (123). Bij UPC in het pakket Royaal & HD (113). De zender mag dan een dekkingsgraad hebben van 50 %, qua kijkers zal die dat dus niet halen. Veel kijkers hebben toch het basispakket van hun aanbieder. Bij UPC en Ziggo is daarin de zender niet vertegenwoordigd.

Nu nog 16:9 uitzendingen in vol breedbeeld, dan is daar op een breedbeeld-tv ook naar te kijken zonder een enorm zwart kader…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: