Home » Nieuws » Weg Eredivisielive, welkom Fox Sports Eredivisie

Weg Eredivisielive, welkom Fox Sports Eredivisie

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Vanaf 1 augustus gaat Eredivisielive verder onder de naam Fox Sports Eredivisie. Dit mede door het nieuw te introduceren kanaal Fox Sports International gelijk goede naamsherkenning te geven.

Vanaf 1 augustus start Fox Sports Eredivisie met 3 kanalen. Tot dan toe heeft Eredivisielive er vier. De aangeboden evenementen blijven uiteraard Eredivisie, Jupiler league, KNVB beker, en UEFA Europa league met nadruk op de Nederlandse clubs daarin.

Op 17 augustus start Fox Sports International. Met 2 kanalen. Eentje die van Eredivisielive is afgesnoept en een extra nieuw kanaal. Op deze zender(s) zal veel internationaal topvoetbal te zien zijn. Met exclusief de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en UEFA Europa League (met uitzondering van Nederlandse clubs).

Voor Fox Sports Eredivisie en Fox Sports International zijn aparte abonnementen mogelijk. Voor ‘Eredivisie’ blijft de abonnementsprijs gelijk, echter wel een kanaal minder. Wil je ‘Eredivisie’ en ‘International’ dan is/komt er een combi-abonnement beschikbaar.

Momenteel worden gesprekken gevoerd met de aanbieders over de doorgifte van de 3 kanalen Fox Sports Eredivisie en 2 kanalen Fox Sports International. Bij Digitenne is ruimte voor 2 kanalen, net als de huidige situatie.

Dit bericht is een samenvatting van het persbericht op de site van eredivisielive.nl. Lees hier het hele bericht.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: