Home » Algemeen » Ziggo: v.a. vandaag CAM modules te koop voor interactiviteit

Ziggo: v.a. vandaag CAM modules te koop voor interactiviteit

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Ziggo is vandaag gestart met de verkoop van de nieuwe CAM modules CI+ 1.3. De versie 1.2 is niet geschikt voor interactieve mogelijkheden en dat kan ook niet softwarematig.
Met behulp van een CI+ kunt u digitale tv ontvangen via de tv zelf, mits deze natuurlijk is voorzien van een digitale kabeltuner i.c.m. een cam-slot. De cam-module is meer dan alleen een ‘tussenstukje’ om de smartcard in te voeren.

Met de introductie van deze nieuwe CAM module doorbreekt Ziggo het stramien dat interactief kijken alleen mogelijk is met een losse digitale ontvanger. Wilt u overigens kunnen opnemen dan dient er ook een HDD aan de tv gekoppeld te worden; u kunt dan opnemen ‘waar u naar kijkt’. Wilt u de ene zender opnemen en de andere kijken dán ontkomt u niet aan een losse digitale ontvanger overigens.

Meer over CI+ bij Ziggo: https://www.ziggo.nl/#producten/televisie/digitale-ontvanger/digitale-televisie-module-ci/ci-plus-interactief .

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: