Home » Telefonie » 0900 nummers stiekem duurder sinds 1 juli

0900 nummers stiekem duurder sinds 1 juli

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

Heb je een analoge (PSTN) of ISDN telefoonaansluiting (Thuisbellen) lees dan onderstaande.

Sinds 1 juli zijn de zogenaamde service nummers (090X) bij KPN Belbasis duurder geworden om te bellen. Betaalde je voor 1 juli het genoemde tarief voor het nummer; sinds deze maand is het dat tarief PLUS wat je standaard betaald voor binnenlandse gewone telefoonnummers (net als bij mobiel gebruikelijk is)!

Heb je KPN Belvrij dan bel je TIJDENS de tijden van je bundel alleen het 090 tarief. BUITEN die tijden betaal je het 090 tarief PLUS het gewone beltarief (€ 0,0610 p/m) !

Deze tariefstelling geldt voor nummers die beginnen met 090, 18, 084 en 087.

Belt u dus via nummers als Belgigant, Belknaller, Buitenlandbellen o.i.d. dan kan het zijn dat u hierdoor ineens een stuk duurder uit bent ! Houdt de rekening in de gaten. Anders sowieso niet meer bellen via een dergelijk nummer, maar weer gewoon via KPN (starttarief € 0,1017 en € 0,0915 per minuut, verrekening per seconde).

Bron informatie KPN. tab 0900-nummers.

Het is overigens een wirwar met alle tarieven, dus het kan zijn dat dit niet alleen voor de ouderwetse analoge of ISDN huisaansluiting is, maar ook geldt bij voip/alles-in-een (InternetPlusBellen). Dat is mij (nog) niet duidelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: