Home » IPTV KPN » Ruim 80 % Nederland ontvangt digitale tv

Ruim 80 % Nederland ontvangt digitale tv

Categorieën

Archieven

Advertenties

In 81 % van de Nederlandse huishoudens wordt geheel of gedeeltelijk digitaal tv gekeken. Met gedeeltelijk wordt bedoeld dat er in een huishouden ook nog van analoge ontvangst op het 2-de en/of 3-de toestel gebruik wordt gemaakt.

Veel Nederlanders kijken uitsluitend nog digitaal, omdat ze bijvoorbeeld interactieve tv hebben. Ook via de schotel en Digitenne is het aanbod volledig digitaal. Opvallen is dat KPN een marktaandeel heeft van 24 %. Bijna een kwart van de Nederlanders kijkt dus via dat bedrijf televisie. Dit betreft zowel aansluitingen van interactieve tv als ook Digitenne.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: