Home » Algemeen » Ook UPC heeft contract met Fox, rare nummering

Ook UPC heeft contract met Fox, rare nummering

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

Fox heeft ook overeenstemming met UPC bereikt zo lijkt het. Zo lezen wij het bericht dat de 3 kanalen eredivisie bij UPC volledig in HD zullen worden aangeboden. Ook de 2 “international” kanalen en het FOX NL kanaal zijn HD bij UPC. Kijkt u overigens via scart naar digitale tv van UPC dan ziet u deze zenders in SD.

Alleen krijgt Fox wel een heel rare nummering. Je kunt je apart abonneren op de 3 eredivisiekanalen en op de 2 sports international kanalen. Maar de nummering/zendervolgorde, ook bij Ziggo, is als volgt:

Fox Sports Eredivisie 1
Fox Sports international 2
Fox Sports Eredivisie 3
Fox Sports international 4
Fox Sports Eredivisie 5

Heel raar dit. Als je alleen Eredivisie neemt heb je dus 1,3 en 5. Met ook steeds een kanaalnummer ertussen. Overigens is een combi-abonnement, op “eredivisie” samen met “international” iets goedkoper dan de twee apart kosten. Het ziet er echter naar uit dat men (Fox) met deze indeling de kijker psychologisch wil ‘dwingen’ om het combi-abonnement te nemen.

De 2 beschikbare kanalen op Digitenne zullen Eredivisie live 1 en 3 zijn.  Op interactieve tv van KPN zullen ongetwijfeld alle kanalen HD beschikbaar komen. Op dit moment is er over de Fox kanalen bij KPN echter nog geen nieuws.

Bij CANALDIGITAAL zijn Fox Sports Eredivisie 1 (HD) en Fox Sports Eredivisie 2 beschikbaar. Zo zie ik het tenminste op de site vermeld staan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: