Home » Algemeen » FM zenders A7 kavel in de lucht

FM zenders A7 kavel in de lucht

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Woensdagavond zijn de zenders van het kavel A7 ingeschakeld. Er is nu alleen nog non-stop het nummer everyone’s a winner van Hot Chocolat te horen, met de kreet:”Vrijdagochtend om tien uur…!”.
We wachten dus de ochtend af. Dan zal duidelijk zijn welke zender erop gaat uitzenden. Gespeculeerd is al op Radio 10 gold, een van de zenders van Ad Venture B.V. die het kavel bemachtigde. Het gekozen nummer van Hot Chocolat versterkt die suggestie overigens wel bij mij. Ik hoop zelf op Radio 10 i.v.m. de wekkerradio.
Aan de andere kant heeft Ad Venture bekend gemaakt dat de zender tegelijkertijd via het DAB+ kanaal 11C van de V.C.R. gaat uitzenden en dan zou het Radio 10 niet kunnen zijn. Die zenden al uit via DAB+.

Voor een overzicht van de FM zender van het A7 kavel in jouw regio klik je hier. Ik heb het ook in tabelvorm gezet, die vind je hier.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: