Home » Algemeen » TV programma Voetbal International onzinnig

TV programma Voetbal International onzinnig

Categorieën

Archieven

Advertenties

Ik vind het al langer maar nu is het dan officiëel: het voetbaldiscussieprogramma (wie scrabbelt er?) Voetbal International (V.I.) is een buitengewoon onzinnig programma. Ik heb daar al zoveel idiotie en (gespeelde?) ruzies langs zien komen, helemaal niet leuk. Onbegrijpelijk dat een kijker hier tijd aan besteed. Het gaat ook nog eens váák niet over voetbal.

En nu zijn ze, wat mij betreft, helemáál buiten hun boekje gegaan. In het programma zeiden Rene van der Gijp en Johan Derksen ook nog eens dat voetbal ‘niet voor homo’s is’. Nou, iedereen mag voor zichzelf uitmaken of hij/zij wil gaan voetballen of niet hoor heren !

Ik vond al lang dat dat programma weggegooid geld is. Gelukkig is het bij de commerciëlen dus wordt ons belastinggeld er niet aan verspild. RTL kan die Van der Gijp en die Derksen beter vervangen. Of nog beter… stoppen met dat gezwets over van alles en nog wat en soms voetbal.

Zie ook RTLnieuws.nl.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: