Home » Nieuws » Lokale omroepen gestopt

Lokale omroepen gestopt

Categorieën

Archieven

Advertenties

De lokale omroep voor de gemeente Voorst, RTV Voorst, heeft haar activiteiten gestaakt, zo staat op de website vermeld. Door gebrek aan geld en medewerkers kan de omroep niet meer voldoen aan de wettelijke ICE norm. Daarop heeft het bestuur besloten problemen voor te zijn en de omroep op te heffen. De 105.3 is uit de lucht. Via internet is (nog) non stop muziek te horen.

Ook de lokale omroep in Heemstede, Branding RTV, is ermee gestopt. Half december werd al bekend dat de omroep geen vergunning meer kreeg. Daartegen werd beroep aangetekend. Eind augustus werd het beroep ongegrond verklaard. Branding RTV ging echter per 2 augustus reeds uit de lucht. Ook de website is opgeheven. HIER vindt u een korte geschiedenis van deze omroep die sinds 1966 bestond. Sinds 1989 als lokale omroep.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: