Home » Muziek » Stemmen voor de Radio 6 Soul en Jazz awards

Stemmen voor de Radio 6 Soul en Jazz awards

Categorieën

Archieven

Advertenties

Vanaf nu kunt u stemmen voor deze awards op de website van Radio6. Zanger Ruben Hein heeft op de radio de genomineerden bekend gemaakt; hijzelf is in 3 categorieën genomineerd. Hij bracht als eerste een stem uit.

Woensdag 2 oktober is de laatste dag dat u kunt stemmen. De uitreiking is op 3 oktober, live op de radio van 19:00 uur tot 23:00 uur. De presentatie wordt gedaan door Winfried Baijens. Tijdens de uitzending treden Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Sabrina Starke, Wouter Hamel, Bo Saris en The New Cool Collective op. Via een videostream is de uitzending ook via radio6.nl en Cultura24 te volgen. Die laatste kunnen veel kijkers via hun extra pakket op de televisie krijgen.

Er zijn 7 categorieën:
Beste artiest man
Beste artiest vrouw
Beste groep
Beste album
Beste single
Beste Soul & Jazz talent
Beste live act

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: