Home » Nieuws » RadioNL blijft uitzenden via Ameland en Cuijk

RadioNL blijft uitzenden via Ameland en Cuijk

Categorieën

Archieven

Advertenties

RadioNL kan blijven uitzenden via de zenders/frequenties op Ameland en Cuijk. Bij de toewijzing in 2008 is er wel bezwaar ingediend. In 2011 is er echter op verzoek verlenging verleend tot 2017 en toen is dáár geen bezwaar tegen ingediend.

De rechter heeft beslist dat door het laatste feit het eerste bezwaar niet meer rechtsgeldig is. Daardoor staat er nu niets meer in de weg dat de uitzendingen van RadioNL via die 2 zenders tot 2017 gewoon door kunnen gaan.

RadioNL heeft in totaal 11 uitzendvergunningen voor dus 11 zendlocaties. De 2 genoemde gaven dus tot voor kort administratieve problemen.

Zie voor het hele verslag de site van Agentschap Telecom.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: