Home » IPTV KPN » Film1 komt bij KPN

Film1 komt bij KPN

Categorieën

Archieven

Advertenties

Film1 logoPer 1 oktober voegt KPN Film1 aan het pakket van interactieve tv toe, zo weet Totaal TV te melden.  Hierdoor kunnen ook klanten van XS4ALL EN TELFORT Film1 nemen (volgens de site van Film1). Sport1 maakte al onderdeel uit van het aanbod van KPN.

Dit was een lang gekoesterde wens van veel abonnees van KPN. Vooral diegenen die van kabel overgestapt waren en geen Film1 meer konden krijgen. De onderhandelingen hebben enkele maanden geduurd.

Alle 5 de kanalen zijn in SD beschikbaar waarvan 3 ook in HD (Premiere, Action en Spotlight). Je vindt ze, indien je je abonneert op Film1 bij KPN, van af nummer 240 t/m 246.

Verder krijgt men gratis beschikking over Film1 on demand. Je kunt dan zelf uit een selectie films kiezen op het moment dat je die wilt gaan zien.

Het Film1 pakket gaat bij KPN € 15,– per maand kosten inclusief On demand.
De eerste twee maanden van je Film1 abonnement zijn gratis.

Je kunt het abonnement inschakelen via je instellingen bij Mijn KPN op de website. Bij Mijn Pakketten in het menu van de ontvanger kom ik het (nog?) niet tegen. Verder kun je het natuurlijk ook aanvragen/laten activeren via de klantenservice. Via koper bel je (gratis) 0900-0402 en via glasvezel 0900-0404.
Voor meer informatie over Film1 bij kpn: http://www.kpn.com/prive/tv/al-kpn-televisie-klant/film1.htm .

De website van Film1 is nog niet aangepast op de pagina met leveranciers. Daar wordt kpn NOG niet vermeld.

KPN Extra magazine oktober 2013.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: