Home » Algemeen » Foute voorzitter commissie VN

Foute voorzitter commissie VN

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Hoe verzin je het om een DONKERE JAMAICAANSE VROUW te laten oordelen over de rol van Zwarte Piet in een Nederlands/Belgisch feest, waar ze totáál geen verstand van heeft.

Voorzitter Verene Shephard, van een VN-commissie, heeft nota bene gezegd dat Nederland (en België dan? Daar is ook Sinterklaas) volgend jaar moet stoppen met het discriminerende Sinterklaasfeest. Het bestaan van Zwarte Piet is hen in het verkeerde keelgat geschoten.

Zij beweert dat het ‘een terugkeer naar de slavernij is’ en ‘dat is geen goede zaak in deze tijd’. Ook ‘één Santaclaus is wel genoeg’. Maar ja, daar krijg je een vertaalprobleem. Santaclaus, deze naam is wel afgeleid van Sinterklaas, is de kerstman. En Sinterklaas is, eigenlijk, een afkorting van Sint Nicolaas.

Even een nadenkertje voor de VN: waarom is de naam van de kerstman in Amerika en andere landen afgeleid van onze Sinterklaas?

VN…. Handen af van dit Nederlands/Belgische KINDERfeest !! Laat kindervriend Zwarte Piet lekker blijven. Wie moet anders al die cadeautjes brengen voor Sinterklaas?

UPDATE 24 OKTOBER 13:00 UUR.

Mevr. Shepherd blijkt een beetje een fantast. Zij is niet in dienst van de VN maar slechts adviseur. Daarbij mag zij gebruik maken van officieel briefpapier van de VN dat ze ook nog wel eens voor eigen doeleinden toepast. Zie verder bericht Zwarte Piet mag blijven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: