Home » Algemeen » Zwarte Piet mag blijven

Zwarte Piet mag blijven

Categorieën

Archieven

Advertenties

De Cultuurorganisatie UNESCO van de VN heeft de verlossende woorden gesproken:’ Zwarte Piet mag blijven’.

Tegelijkertijd heeft men de positie van mevr. Shepherd verduidelijkt. Zij blijkt een beetje een fantast. Zij is niet in dienst van de VN maar slechts adviseur. Daarbij mag zij gebruik maken van officieel briefpapier van de VN dat ze ook nog wel eens voor eigen doeleinden toepast. Zij misbruikt regelmatig die positie om ‘uit naam van de VN’ dingen te roepen, die in haar straatje goed uit komen. Haar clubje, met vier personen, gebruikt briefpapier van de VN voor eigen gebruik. Feitelijk dient zij alleen aan de VN advies uit te brengen. Met haar brief direct aan de Nederlandse regering ging zij dus buiten het boekje.

Dat het dus uit naam van de VN is geschreven is derhalve volledig onjuist. Geen van deze vier leden, inclusief madame Shepherd, maken officieel deel uit van het VN orgaan.

Verder vraag ik me werkelijk af welke politieke én lichamelijke kleur de 21 klagers hebben. Dat zegt ook veel en daar rept niemand over. In ieder lijkt niemand in de Surinaamse gemeenschap van de Bijlmer bezwaar te hebben tegen het verschijnsel Zwarte Piet. Daar wordt Sinterklaas volop gevierd.

Verder is Verene Shepherd al dagen onbereikbaar voor journalisten en anderen die verantwoording van haar willen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: