Home » Algemeen » Anouk blijft zich verzetten tegen Zwarte Piet

Anouk blijft zich verzetten tegen Zwarte Piet

Categorieën

Archieven

Advertenties

Anouk, die eerder naar aanleiding van anti-Zwarte-Piet berichten op haar Facebook een lading ellende over zich heen kreeg, blijft zich verzetten tegen een Zwarte Piet.

Op Twitter reageert ze verheugt op de beslissing van deelraad Amsterdam Zuidoost om daar geen intocht van Sinterklaas te houden. Even niet vermeld, door de deelraad, is dat daar al jaren geen intocht meer is. Maar ja, een kniesoor die daar op let.

Op persoonlijke noot:

Kinderen zien Zwarte Piet als hun grote vriend. Dit lijkt me JUIST GOED voor de multiraciale ontwikkeling van de kindergeest. Daardoor zullen ze later mensen met een donkerder huidskleur juist MEER accepteren!!

Jammer dat Anouk zich hier zo mee bezighoudt. Ik was erg enthousiast door haar vertegenwoordiging van Nederland op het Songfestival. Maar ik kan me niet meer vinden daarin. Ze vergeet dat 98 % van Nederland achter Zwarte Piet en het Sinterklaasfeest staan. Ik zie Anouk niet echt meer als vertegenwoordiger van NEDERLAND.

Als ik ook maar iets van Anouk in huis had, zou het nú de deur uit gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: