Home » Algemeen » Testen noodstroom gaat fout

Testen noodstroom gaat fout

Categorieën

Archieven

Advertenties

De stroomstoring van gisteravond, die het gebouw van de Publieke Omroep en Fox trof, is waarschijnlijk veroorzaakt door problemen tijdens het testen van de noodstroomvoorziening. Zo meldt het radionieuws.

Advertenties

1 reactie

  1. Anco schreef:

    Ik heb inderdaad ook begrepen dat de stroomstoring is veroorzaakt door een test. De Publieke Omroep was boos dat zij hier niet van op de hoogte waren en de uitzending in problemen kwam. Ik ben het met hen eens dat de test misschien op een wat gunstiger tijdstip had kunnen worden uitgevoerd. Echter kan je je op een echte stroomstoring ook niet voorbereiden. Het is erg belangrijk dat je af en toe een test uitvoert zodat je, zoals in dit geval, op de hoogte bent van een mogelijk niet juist werkende noodstroom voorziening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: