Home » Algemeen » Zwarte Piet grievend?

Zwarte Piet grievend?

Categorieën

Archieven

Advertenties

No way!

Kinderen zien Zwarte Piet als hun grote vriend. Dit lijkt me JUIST GOED voor de multiraciale ontwikkeling van de kindergeest. Daardoor zullen ze later mensen met een donkerder huidskleur juist (meer) accepteren!!

De mensen die zich door Zwarte Piet gegriefd voelen, en zelfs spreken van terugkeer naar de slavernij, hebben m.i. (zie bovenstaand) absoluut ongelijk. Hierbij bekken ze de zeer onwetende Verene Shepherd van een adviescommissie van de U.N. ook nog erg na vind ik.

Er zijn al tientallen jaren donker gekleurde mensen in Nederland. Waarom dan nu pas zó ageren tegen een onderdeel van dit volksfeest! Te laat, veel te laat. Daardoor voor mij ongeloofwaardig zelfs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: