Home » Algemeen » Afschaffen papieren schadeformulier veel te vroeg

Afschaffen papieren schadeformulier veel te vroeg

Categorieën

Archieven

Advertenties

De afschaffing van het papieren schadeformulier is volgens mij nog jaren te vroeg. De Telegraaf meldt dat vanaf volgend jaar al je bij een aanrijding alleen een digitaal schadeformulier kunt gebruiken.

Echter, het overgrote deel van de automobilisten heeft nog geen eens een iphone of smartphone. Er is zelfs nog een groep, vooral ouderen, die niet eens een mobiel toestel bezitten. Bovendien ben je véél duurder uit met een smartphone; zo’n abonnement, incl. toestel, kost vaak al gauw € 40 per maand. Da’s toch wel prijzig.
Willen de verzekeraars dan tóch dat je verplicht digitaal schade doorgeeft, dan lijkt het mij niet meer dan billijk dat ze ook een dergelijk toestel én eventueel de meerkosten van een abonnement met internet aan je vergoeden of verrekenen met de premie. Die daardoor dan natuurlijk niet exorbitant hoger dient te worden. Ze willen het tenslotte zelf, dat digitale gedoe.

In mijn kennissen/familie-kring weet ik slechts 1 persoon die een iphone bezit. De overigen hebben een ‘gewoon’ gsm-metje en thuis een computer of zelfs dát niet. Die laatste kan over 3 jaar niet eens meer een verhuizing doorgeven want de overheid zou per 2017 ook digitaal moeten zijn. De mensheid wordt steeds minder mens.

Het moet (!) toch nog járen mogelijk blijven om óók een papieren formulier te gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: