Home » Nieuws » Vierde zender sbs-groep

Vierde zender sbs-groep

Categorieën

Archieven

Advertenties

SBS broadcasting komt volgend jaar met een vierde zender. Hoe deze gaat heten is nog onbekend. Wel dat de zender voor een breed publiek wordt, maar vooral gericht op vrouwen. Dit werd bekend tijdens de presentatie van het winterprogramma van sbs 6, veronica en net5.

De rtl groep heeft al een tijd 4 zenders met de fantasieloze namen rtl 4, rtl 5, rtl7 en rtl 8. In 2008 startte sbs broadcasting met een traject om een vierde kanaal te starten. In 2009 ging het plan de ijskast in in verband met de economische situatie. De schuldencrisis startte halverwege 2008. Maanden later werd het voelbaar in de échte economie tot op heden. Het sbs concern acht, nu het weer wat beter gaat, de tijd rijp om de vierde zender te gaan opstarten.

Zie ook: Nieuwe tv- zender SBS wordt gokkanaal (mediamagazine.nl)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: