Home » Nieuws » Actie Filipijnen brengt ruim 18,5 miljoen op

Actie Filipijnen brengt ruim 18,5 miljoen op

Categorieën

Archieven

Advertenties

De nationale tv-actie eindigde gisteren met een stand van € 18,5 miljoen. De uitzending was een samenwerking van de Publieke Omroep, RTL en SBS en was derhalve te volgen via Nederland 1, RTL 4 en SBS 6.

Wie anders dan Herman van der Veldt deed de vermelding van de tussenstanden. Hij kan dat als geen ander al had hij deze keer geen touchscreen tot zijn beschikking.

De stand aan het eind van de uitzending is géén eindstand, giro 555 blijft voorlopig open voor giften. Ook zijn er nog diverse acties die nog lopen. Eén hiervan is de veiling van show.nl met allerlei attributen die BN-ers beschikbaar hebben gesteld. Die veiling sluit dinsdag 19 november om 12:00 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: