Home » Diversen » TV functie nieuwe Xbox One werkt niet goed

TV functie nieuwe Xbox One werkt niet goed

Categorieën

Archieven

Advertenties

Eerder deze maand maakte KPN bekend dat je tv kunt kijken met de Xbox 360. Maar met de nieuwe Xbox One blijkt het niet goed te werken meldt de Telegraaf. In de Europese versie van de ‘One’ wel te verstaan. Het beeld wordt nogal schokkerig weergegeven. Waarschijnlijk is er geen rekening gehouden met het verschil in beelden per seconde tussen Amerika (30 beelden p/s) en Europa (25 beelden p/s). Een knullige fout van Microsoft, die een software-update gaat uitvoeren. Men hoopt daarmee het probleem op te lossen.

Overigens werkt het tussen de Xbox 360 en de One wel anders. De eerste kan met een interactieve tv-app direct tv-zenders via aanbieder kpn weergeven, je dient dan wel ook interactieve tv van kpn te hebben. Bij de One is het feitelijk alleen een doorgeefluik; je hebt bij die wel degelijk nog een aparte tv-ontvanger nodig (kan dus met iedere provider). Je verbindt dan de One met hdmi aan je tv en de ontvanger met hdmi aan de One. Het is niet bekend of de app ook gebruikt kan worden in combinatie met de One of dat daarvoor ook een app beschikbaar komt.
Maar ja, als je op je tv voldoende hdmi-aansluitingen hebt kun de de tv-ontvanger natuurlijk net zo goed rechtstreeks aansluiten. Kan tijdens tv-kijken ook de Xbox One uit/standby, wat weer stroom scheelt.

De Xbox One is vanaf volgend jaar in Nederland verkrijgbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: