Home » IPTV KPN » KPN gooit TNT en TCM er eerder uit

KPN gooit TNT en TCM er eerder uit

Categorieën

Archieven

Advertenties

Medio september kondigde Turner Broadcasting Service aan per 1 januari de distributie van de Europese versies van TNT en TCM stop te zetten.

KPN kondigt echter in hun net verspreide Nieuwsbrief aan daar niet op te wachten. Op 12 december zullen de zenders al vervangen worden door andere. TCM op 304 wordt dan vervangen door Fashion TV (lekker boeiend…). Toegevoegd wordt dan Pebble TV op nummer 57. Dit worden beiden Pluspakket-zenders. Zo meldt kpn in de nieuwsbrief.

Zowel Fashion TV als Pebble TV zijn in mijn ogen geenszins gelijkwaardige vervangers.

Op deze site: zenderoverzicht KPN interactieve tv.

Update 13 december: het lijkt erop dat TNT nog even blijft (maximaal tot 31 december, want daarna stopt T.B.S. er sowieso mee).

Advertenties

7 reacties

 1. Mark van Vollenhoven schreef:

  Nu TCM weg is zijn er geen filmkanalen meer en dan nog TNT weg dat maakt voor mij het extrapakket minder interessant.
  Een waardeloos modekanaal alsof er niet genoeg vuller in de pakketten zit.

 2. ra jonker egmond aan zee schreef:

  Is er geen ‘goede’ vervanger voorTCM. Op zo’n mode kanaal zit ik niet te wachten.
  Laat de prijs maar zakken,als er geen goed alternatief is.

 3. monique schreef:

  Ik vindt het inderdaad ook erg jammer wij kijken ook meerdere malen per week naar TCM en nu is er totaal oninteressante zender voor terug gekomen.Ik vindt voor het geld wat je betaalt je ook betere zenders moet ontvangen .Dit is geen gelijkwaardig alternatief.

 4. Aristide von Bienefeldt schreef:

  Ja dit is een enorme tegenvaller, ik heb nu sinds een maand of twee het drie in een pakket, en bekijk minstens drie films per week op TCM. Het was trouwens een van de redenen om in te gaan op dit nieuwe systeem. En ja, wat komt er voor in de plaats? Iets totaal anders waar ik niets mee heb. Ik twijfel sterk of ik mijn abonnement nog wel houd. Teleurstellend, magere service. Jammer.

 5. E.H.W. van Zaanburg schreef:

  vind dit ook geen alternatief heeft geen toegevoegde waarde ik heb al meer als genoeg van die mode zooi op het abonnement en van pebble tv zijn er ook al genoeg laat ze maar met iets beters komen ik betaal er genoeg geld voor per maand en hoef niet nog meer mode op de tv te zien en nog een kinder programma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: