Home » Algemeen » Blunder van omroep Max

Blunder van omroep Max

Categorieën

Archieven

Advertenties

Omroep Max heeft een blunder begaan met de montage van Sterren op het doek met Mart Smeets. de uitzending is maanden geleden opgenomen, maar toch zat een uiterst beledigende opmerking van Smeets richting de Joodse schilder er nog in.
Om iedereen tegen zichzelf te beschermen haal je zoiets er toch uit!

Mart Smeets vond dat hij door schilder Joop Rubens (gewéldige naam voor een schilder) op het doek was gezet met een ‘bestraffende Amstelveens-Joodse manier’. Smeets was vooral niét te spreken over de onderkin op het schilderij. Maar ja, die heeft ie nu eenmaal. We weten echter hoe ijdel Smeets is.

Maar goed, nu kent men de ware aard van de heer Smeets (weer eens) en kijkt, wat mij betreft, dus niet naar de Tour de France.

Wat zou Smeets trouwens vinden van Zwarte Piet…?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: