Home » Nieuws » Rechten EK- en WK-kwalificatiewedstrijden naar Sport 1

Rechten EK- en WK-kwalificatiewedstrijden naar Sport 1

Categorieën

Archieven

Advertenties

Sport 1 heeft de rechten verworven voor uitzending van de EK- en WK-kwalificatiewedstrijden voor respectievelijk de EK van 2016 en het WK van 2018. Daarmee wordt wél een grote groep kijkers buiten spel (…) gezet die deze zender zich gewoon niét kunnen veroorloven. En een wat kleinere groep die deze zender gewoon niet willen.

Rechten Nederlands elftal naar NOS.

Iedereen kan wel de kwalificatiewedstrijden van het Nederlands elftal blijven zien. De NOS heeft voor het EK 2016 en het WK 2018 daarvan de rechten verworven. De wedstrijden van het NL elftal waren sinds 2002 bij SBS 6 te zien.
De NOS mag de wedstrijden ook uitzenden via radio en internet. Via internet verspreidt de NOS live de zenders NPO 1, NPO 2 en NPO 3 via de site npo.nl. De site is wereldwijd te bezoeken, maar de livestreams zijn alleen te bekijken via een Nederlands IP.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: