Home » Algemeen » Let op: zelfde artikel, grote prijsverschillen diverse winkels!

Let op: zelfde artikel, grote prijsverschillen diverse winkels!

Categorieën

Archieven

Advertenties

Ik zet het hier maar eens neer.

Er zijn grote prijsverschillen tussen de verschillende winkels, webshops inbegrepen. De nieuwe cd van Robbie Williams, Swings both ways, bijvoorbeeld. De door mij geconstateerde prijzen, van de versie die alleen de cd bevat, herkenbaar aan de blauwe achtergrond van de hoes, lopen uiteen van € 17,95 (Blokker/webshop) tot € 14,99 (Mediamarkt/webshop). Dat zijn Euro’s die je in je zak kunt houden. Als je maar even rondshopt op internet en in de fysieke winkels.

Bij Bol.com is ook de Deluxe editie te krijgen inclusief dvd, herkenbaar aan de rode achtergrond van de hoesfoto. Dan kost het album € 20,99.
Op de dvd staat een making of met studiobeelden.

Uiteraard is bovenstaande een voorbeeldartikel. Forse prijsverschillen gelden voor meer artikelen. Koop dus zeker niet bij de eerste de beste winkel het artikel van uw keuze. U kunt daarmee veel besparen. Dat is in deze tijd mooi meegenomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: