Home » Televisie » NOS zendt begrafenis Mandela vertraagd uit

NOS zendt begrafenis Mandela vertraagd uit

Categorieën

Archieven

Advertenties

Toen de NOS vanmorgen met de uitzending van de begrafenis van Mandela begon was deze in werkelijkheid al ca. een uur gaande. Desalniettemin stond er bij de NOS het woordje live in beeld. Maar feitelijk had de uitzending dus vrijwel een uur vertraging.

De NOS heeft deze tactiek eerder gebruikt bij de O.S. in 2012. Ook daar liep het achter op de werkelijkheid én stond er toch live in beeld.

Als iets live is verwacht je toch dat het RECHTSTREEKS is.

Zie ook: Totaaltv.nl ,

Dat RTL 4 de uitzending van Hollands Got Talent 30 seconden vertraagd i.v.m. de ondertiteling van Dan Karaty lijkt me overigens geen probleem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: