Home » Algemeen » Dorp Espel (Flevopolder) heeft geen mobiel bereik

Dorp Espel (Flevopolder) heeft geen mobiel bereik

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

De problemen die ik op het platteland van Zweden heb met de mobiel, geen binnenshuis bereik en buiten moeizaam, blijken zelfs ook in Nederland voor te komen.

Het dorp Espel in de Flevopolder hééft gewoonweg geen mobiel bereik. Het valt buiten het zendbereik van de masten van alle providers.

In het dorp wonen nét te weinig mensen, bij 1500 klachten over geen bereik nemen providers pas maatregelen. Er wonen 1400 mensen. Waar geen rekening mee gehouden wordt is dat die regel is ingesteld om uitval van een mast te constateren. Maar het dorp Espel hééft gewoon geen bereik van masten.

Na dit nieuws zal het dorp ook hoogstwaarschijnlijk nooit voldoende inwoners hebben voor 1500 klachten… 😉

Ook met hun mobiel internet kunnen de bewoners niks. Ze moeten het dorp uit, naar de ‘bewoonde’ wereld, om ook mobiel internet te kunnen gebruiken. Laat staan te bellen.

Wil je in Espel draadloos bellen dan moet dat dus met je draadloze toestel (dect) via je vaste aansluiting. Maar als die laatste het niet doet heb je dus een probleem in Espel.

Waar Espel ligt? Zie deze kaart (Google maps).

Zie ook: hartvannederland.nl.

Overigens, met een smartphone heb je een slechter bereik dan met een ‘ouderwetse’ mobiel. Op de plek in Zweden doet een smartphone het binnen helemaal niet, zelfs niet bij het raam. Een gewone mobiel geeft bij de buitenmuren en ramen wel binnen iets bereik: 1 streepje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: