Home » Algemeen » Kijkcijfers Utopia

Kijkcijfers Utopia

Categorieën

Archieven

Advertenties

Utopia begint sterk. Er keken tussen half acht en half negen 1.524.000 kijkers. Dat is een marktaandeel van ruim 20 %. Het ziet er naar uit dat John de Mol weer een hit te pakken heeft.

Ook ik ben gaan kijken terwijl ik dat niet van plan was. Bij Big Brother haakte ik al snel af, na een aflevering of drie. Eens kijken of dit blijft boeien.

Utopia wordt dagelijks uitgezonden tussen half acht en acht op SBS 6. Op zaterdag is er een uitzending van een uur.

De eerste uitzending wordt vanmiddag herhaald om half drie. Vanavond om half acht is dan de ‘reguliere’ uitzending. Deze duurt zoals vermeldt steeds een half uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: