Home » Algemeen » Als homoseksueel ben ik het eens dat de koning naar Sotsji gaat

Als homoseksueel ben ik het eens dat de koning naar Sotsji gaat

Categorieën

Archieven

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Advertenties

Waarom? Simpel. Het standpunt van ons land is in Rusland echt wel duidelijk lijkt mij. Niet alleen qua homoseksualiteit, maar überhaupt de ietwat (ahum) totalitaire instelling van (ik kan het nauwelijks uit mijn strot krijgen) Poetin. Ook door het feit dat die boot van Green Peace onder Nederlandse vlag vaart. (De manier van actievoeren van GP kan ik echter niet achter staan).

Die Poetin heeft toch wel weer een hele boel naar de klote geholpen wat Gorbatchov juist voor elkaar had gekregen. Het mannetje is de Berlusconi van Rusland. Alleen was/is Berlusconi nog geniepiger.

Met de komst van koning Willem-Alexander, koningin Maxima en de minister-president naar Sotsji vind ik niet dat je een signaal naar de Russen geeft dat je het beleid daar dan maar goedkeurt. Integendeel, juist met diplomatie kun je volgens mij meer bereiken. En Sotsji is een belangrijk prestigeproject voor, euh, laten we zeggen meneer P.

En verder, Sport moeten we echt gescheiden houden van politiek en andere gevoelens. De komst van koning en koningin is een goed signaal, naar de sporters wel te verstaan!

Petergv, beheerder van deze weblog/website.

p.s. op dit bericht is reageren mogelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: