Home » Internet » De meest irritante reclame

De meest irritante reclame

Categorieën

Archieven

Advertenties

Is de reclame die bij internetpagina’s eroverheen verschijnen, zowel middenin als onderaan het scherm. Net als je die pagina zit te lezen. Vooral de Telegraaf heeft hier een handje van. Bij sommige advertenties onderin is op een 4:3 scherm, en die zijn er meer dan je denkt, de ‘sluit’ niet te zien. Wegklikken is dus onmogelijk.

Ook irritant bij de Telegraaf is dat het vaak wel 2 minuten duurt voordat je een aangeklikt artikel op je scherm hebt.

Een grote ergernis van kijkers is tevens de lange reclameblokken bij de commerciële televisie. Gisteren viel me tijdens Castle weer een reclame-onderbreking op van net geen 12 (ja, twaalf) minuten! En dat 2 x. Je raakt compleet uit het verhaal. Bij de Mentalist was ik wat later begonnen, dus kon het eerste reclameblok grotendeels doorgespoeld.

Bij films is het helemaal irritant. Ik kan me voorstellen dat mede daardoor de bioscopen vorig jaar weer meer bezoekers hebben getrokken. Die draaien een film helemaal in een keer. Maar bij langere films als The Hobbit (iets meer dan 3 uur)  is geen (plas)pauze ook niet prettig.

Advertenties

2 reacties

  1. Henk schreef:

    Zit de telegraaf te lezen op de app en springt constant die irritanten reclama van Zigo over de clssico aan . Het verziekt compleet de rust van het krantje lezen. Kan dit niet anders??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: