Home » Televisie » Emil uit Utopia in ‘Heer en Meester’

Emil uit Utopia in ‘Heer en Meester’

Categorieën

Archieven

Advertenties

In de aflevering van Heer & Meester van vanavond was een verrassende verschijning te zien: Emil (Sitoci), die momenteel in Utopia is te zien. Hij was te zien als een bodyguard van een gangster, maar toch zeer prominent in beeld. Emil Sitoci heeft zelfs een Master in ‘Film- en Televisiewetenschap’.

Verder heeft Emil zijn eerste hoofdrol te pakken. Hij is te zien in de film Jack Thompson: fighting evil. Zie ook deze trailer.

John de Mol beweert dat er geen acteurs in Utopia zitten, maar dit zegt toch wel wat anders.

Ook andere inwoners van Utopia blijken al eerder op televisie gekomen te zijn. Andrea zelfs al meerdere malen. Ook DIT zet je aan het denken.

P.S. Aan deze site is een nieuw linkenblokje toegevoegd: links die betrekking hebben op Utopia. Officiële en onofficiële sites zullen daarin een link krijgen. Zie de rechterkolom onder “Utopia”.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: