Home » Internet » Storing kpn in Deventer rond deze tijd opgelost

Storing kpn in Deventer rond deze tijd opgelost

Categorieën

Archieven

Advertenties

Rond deze tijd zou de grote storing, door een kapot getrokken kabel, van kpn in Deventer weer opgelost moeten zijn. Het heeft dan zo’n 2 dagen dag en nacht werken gekost om de hoofdkabel weer te maken.

Deventer centrum en buurtschap De Worp kunnen dan weer allemaal en overal internet, pinnen (zowel in de winkel als uit de muur), televisie kijken en bellen. Veel ondernemers hebben, doordat er niet gepind kon worden, omzetverlies geleden. Ze kunnen hun schade melden bij kpn. Die gaat verder kijken hoe het af te handelen. Zij zullen het wel weer claimen bij de aannemer.

Volgens onbevestigde berichten zou het overigens geen glasvezelkabel betreffen, zoals eerder gemeld, maar koperdraad. Er waren diverse kabels, met 1800 aders per stuk, kapot getrokken bij graafwerkzaamheden. Het zou 35.000 aansluitingen betroffen hebben à 2 aders per aansluiting, dus reken maar uit…

Herstart uw modem en daarna uw tv-ontvanger. De boel zou dan weer moeten werken. Uiteraard kunt u contact opnemen met kpn bij aanhoudende problemen: 0800-0402.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: