Home » Televisie » Pauw en Witteman stoppen

Pauw en Witteman stoppen

Categorieën

Archieven

Advertenties

Gisteren werd bekend gemaakt dat het programma Pauw en Witteman gaat stoppen. Paul Witteman gaat andere programma’s maken en presenteren, waardoor de 67-jarige presentator een ‘normaler’ dagritme krijgt.

De laatste tijd verloren ze veel kijkers aan RTL Late Night. Niet zo verwonderlijk. Veel mensen hebben tegenwoordig een lcd tv met hd-ontvangst. Dan ga je toch niet naar dat wazige sd-beeld kijken van Pauw en Witteman op de npo? Bovendien zit er áltijd een politicus in en men heeft gewoon lang niet altijd zin in politiek.

Men kiest dan al gauw voor het luchtigere RTL Late Night in hd met Humberto Tan, lijkt mij.

Jeroen Pauw gaat in volgend tv-seizoen alleen verder met een praatprogramma. Hoe het gaat heten weet hij nog niet. Met iets als ‘Met Jeroen’ of ‘Met Pauw’ kan wel. Een titel moet vooral eenvoudig en doeltreffend zijn. Hopelijk is de beeldkwaliteit volgend seizoen dan wel hd…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: