Home » Digitenne » Digitenne ontvangst gestopt op tv met ci module

Digitenne ontvangst gestopt op tv met ci module

Vermeldingen verwijderd

2 mei 2018: Op verzoek is er op deze site een bericht en vermeldingen verwijderd. M.b.t. telefonie.

In de site zijn alle vermeldingen van de gewenste termen verwijderd inclusief de context.

Categorieën

Archieven

Advertenties

Indien dit gebeurt heeft de smartcard niet (op tijd) een reactiveringssignaal via de module ontvangen. Bij gebruik van ontvangst via een tv-toestel wil dat nog wel eens gebeuren.

Beste manier, en in ieder geval de snelste, dit op te lossen is de card ca 10 (!) minuten in een losse digitenne-ontvanger te stoppen. Laat de ontvanger vervolgens aan staan op (tip van mij) een commerciële zender, bv. rtl 4, totdat het beeld weer verschijnt.De (re)activering duurt, zoals gezegd, maximaal 10 minuten. Dit moest toevallig nog gisteren met 1 van mijn kaarten omdat ik die lang niet altijd gebruik. Hier ook nog Int. tv van kpn namelijk.

Is de kaart weer actief dan kun je deze weer in je tv stoppen. Mogelijk dat je na enkele weken het probleem weer krijgt als de kaart maar geen signaal blijft krijgen om actief te blijven. Waar dat aan ligt kan ik helaas zo niet zeggen (en heb dus ook geen oplossing daarvoor).

Heb je zelf geen losse digitennetuner kijk dan eens rond in je buurt. Mogelijk dat je dan iemand vindt die een ontvanger heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: