Home » Digitenne » Digitenne gaat Ketnet/OP12 uitzenden

Digitenne gaat Ketnet/OP12 uitzenden

Categorieën

Archieven

Advertenties

Per 1 oktober komt het derde Vlaamse tv-net Ketnet/OP12 ook beschikbaar voor Digitenne-kijkers. Ook de Vlaamse radiozenders Radio 1, Radio 2, MNM, Stubru en Klara komen dan beschikbaar. Op die datum dien je je ontvanger opnieuw in te stellen.

Sinds 14 mei 2012 zijn de zenders Canvas en Ketnet gesplitst. Daardoor was voor Digitenne-kijkers, i.v.m. de ruimte, Ketnet niet meer beschikbaar. En dat terwijl Digitenne vaker op de slaapkamer en kinderkamer staat.

Door de onlangs doorgevoerde wijziging van de mediawet, die doorgifte van de Vlaamse radio- en tv-zenders feitelijk verplicht, ziet KPN zich genoodzaakt om ook deze zenders toe te voegen aan het Digitenne-aanbod. Een verzoek om ontheffing is door het CvdM afgewezen.

Meer informatie w.o. kanaalnummers zie dvbt4all.nl .

Bron o.a.: Totaaltv.nl , info KPN .


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: