Home » Algemeen » Nu ook Fox bij Digitenne, 13th street maakt plaats

Nu ook Fox bij Digitenne, 13th street maakt plaats

Categorieën

Archieven

Advertenties

Per vandaag is Fox toegevoegd aan het pakket van Digitenne. Daarvoor heeft de zender 13th Street plaats moeten maken. Fox komt op hetzelfde programmanummer, daar hoeft u niets voor te doen.

Van enkele kijkers weet ik dat ze het jammer zullen vinden dat 13th Street verdwijnt. Een tante van mij kijkt regelmatig naar films op die zender. Maar ja, Fox is een op Nederland gerichte commerciële zender net als rtl en sbs/ver/net5 dat zijn.

Per 1 oktober komen ook nog Ketnet/OP12 en vijf radiozenders van de VRT erbij. Daarvoor dient dan een nieuwe scan uitgevoerd te worden.

Advertenties

2 reacties

  1. PB schreef:

    Ik was zo blij met 13th street, had net 4 maanden weer om deze reden Digitenne, ga het nu opzeggen, wat een klote actie, wie geeft er om Fox en Xite en dat soort troep. #gefrustreerdopzaterdagLAW&ORDER

  2. Meyer schreef:

    Was de enige normale zender die erop zat waar mol en ende geen vingers aanhadden de karma voor jullie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Let op de datum van een bericht!

U bent nu op de pagina met een individueel bericht. Om te voorkomen dat u (al te) oude informatie leest die misschien wel is achterhaald verzoek ik u wel op de datum van het bericht te letten.

Op de inhoud van berichten kan geen rechten ontleend worden.

Bij de links over België*

Hierboven vind u links van de Belgische publieke omroep V.R.T. Deze zenders zijn in de grensstreek met België gratis via DVB-T te krijgen. Eén en Canvas zijn ook via Digitenne abonnement in heel Nederland via de ether te krijgen en de diverse kabelnetten. De zender Eén+ is opgeheven t.b.v. het nieuwe derde net (Ketnet is apart gaan zenden). I.v.m. afspraken rondom het derde net is ook Ketnet+/Canvas+ stopgezet.
In België zijn de Belgische commercielen, v.a. 1 juli middels abonnement bij Telenet te krijgen, dus in Nederland niet via DVB-T te krijgen en derhalve ook niet in Nederland te ontvangen. Die zijn hier dus niet vermeld.

Bij de links onder Providers**

Rekam en Caiway zijn actief op een gezamenlijk kabelnet echter met verschillende digitale pakketten. Beiden bieden geen analoge tv-kanalen.
Meer info over beleid en waar de diverse providers actief zijn kunt u vinden op digitale kabeltelevisie.

%d bloggers liken dit: